Svettigt

Svettigt 1

Det börjar bli svettigt nu ju mer vi närmar oss valet…

Vi kan börja med en uppdatering kring Klassiskt liberala partiets valsedlar. Enligt uppgift har vår norrländska avdelning i Älvsbyn mottagit allt de ska ha av kommun- och riksdagsvalsedlar. Regionsedlarna lyser dock fortfarande med sin frånvaro av en mycket enkel anledning, inga av dessa har landat hos undertecknad för vidare distribution ut i landet.

Så är det nämligen, av någon outgrundlig anledning, att bara en kan ta emot valsedlarna för region och kommun. Därefter får man skicka ut dem till hugande valarbetare runtom i riket, riksdagssedlarna kan däremot ha flera mottagare. Det är alltså som upplagt att Post nord kan göra bort sig flera gånger.

Jag får trösta mig med att ytterligare en valansvarig (i Skåne) åtminstone rapporterat att riksdagsvalsedlarna landat lyckligt i hans brevlåda och nu finns på alla förröstningsställen i kommunen (Östra Göinge).

För alla er som inte får tag i några förtryckta valsedlar med vårt partinamn på så gäller det att ta en blank valsedel och skriva ”Klassiskt liberala partiet”.
Stort K och resten små bokstäver så att det inte blir några missförstånd.
Om ni vill klämmer ni dit med ett personnamn också, våra kandidater är:

1. Magnus Jönsson
2. Daniel Strandlund
3. Mats Jangdal
4. Gert-Åke Rosqvist
5. Lisa Missing

För att komma in i riksdagen krävs det någonstans i häradet av 250 000 röster. Ingen människa vid sina sinnens fulla bruk kan på allvar tro att vi hamnar där, men en röst på oss är en röst mindre på de socialistiska och kryptosocialistiska avarter som för tillfället bekläder vårt arma parlament.
Eller, för att säga det med andra ord, varje röst på oss är en seger över det nuvarande styret.

Dessutom har vi en god chans att komma in i Älvsbyn. Daniel Strandlund är känd i kommunen som fullmäktigeledamot för ett annat parti och behöver cirka 100 röster för att knipa en plats. Det är fullt möjligt och visar i så fall att det är fullt möjligt att kämpa emot den rådande hegemonin.
Vilket i sin tur innebär att flera får upp ögonen för oss och att vi kan satsa hårt på valet till det förhatliga EU-parlamentet 2024, där borde vi kunna ställa till med en rejäl oreda!

I övrigt är det i det närmaste lustfyllt att ta del av vänsterns propaganda mot de ”blåbruna”. Av någon märklig anledning var det nästan knäpptyst när hr. Åkesson meddelade att SD inte var ett borgerligt parti.
Anledningen till tystnaden är mycket enkel. Alla vet att har precis rätt men ingen vill erkänna det.

Sosseriet et al. av den enkla anledningen att man svurit att inte ta i karln ens med tång, och ”borgerligheten” för att man numera tar honom med hjälp av tång.

Åkesson, som är en listig karl, är mycket medveten om predikamenten som Ulf, Ebba och Johan står inför, samt givetvis mån om att slänga ut lämpliga köttbitar till sitt folk för att hålla opinionsångan uppe.
Det var sannolikt därför som han gick ut med en fullt rimlig och bokstavstrogen tolkning rörande asylskäl. Ulf, Ebba och Johan kan skrika sig hesa hur mycket de vill. Utan SD har de absolut noll och ingen chans till att utgöra ett regeringsalternativ.

Finns då risken eller, om man nu föredrar att säga så, möjligheten att Jimmie blir statsminister?Nja, så blir det nog inte. Enligt (S)(V)T som är mån om sina politiska chefers gunst och därför presenterar dagliga avstämningar rörande opinionsläget är M, KD och L tillsammans fortfarande större än SD.
Så länge inte SD har egen majoritet inom Sveriges ”borgerlighet” kniper de inte statsministerposten. Däremot kan de styra från baksätet eftersom alla övriga vet att utan SD blir det inte mycket gjort.

En tröst är att MP singlar omkring spärren och kan åka åt fanders. Enligt vad jag tycker kan alla som ber till högre makter inkludera en sådan önskan i sina böner!