Som Vanligt…

Som Vanligt... 1

Det är som vanligt i Sverige.
Dödsmördarpandemin är över till sommaren om FHM får bestämma. Utbildningsministern mörkar justeringen av PISA-resultatet. Vår oberoende men statsfinansierade radiotjänst fraterniserar med muslimska fundamentalister.

För den som en gång i tiden följde P3-programmet Spanarna är slutsatsen klar. Detta är utan tvekan en trend vi ser.

Vad gäller dödsmördarpandemin har vi nu gått in i vaccineringsfasen. Med sedvanlig ackuratess administreras den högst tveksamt av myndigheterna. Ena dagen finns inga alls att bespruta på vaccinationscentralerna, andra dagen kraschar bokningssystemen totalt. Datumet för när befolkningen skall vara avmaskad och klar flyttas längre och längre fram i en fjärran framtid.
Eller kanske inte. Optimister räknar med att det så kallade r-talet kan närma sig 1 redan när blott och bart 60 procent av befolkningen har fått det dom ska ha.
Eller kanske ändå. Ena veckan kommer jättemånga doser, andra veckan inga alls. Dessutom ska vaccin distribueras till våra fattigare bröder och systrar. Sedan vägrar folk att ta vissa vaccin.

Man kan konstatera att både genuspedagogik, värdegrunder och likabehandlingsplaner var en klen tröst när verkligheten slog sina fula käftar i allt fagert tal.

Utbildningsministern och hennes PISA-debacle är heller inget som förskönar bilden av Sverige.
Var det Mark Twain som sa att det finns lögn, förbannad lögn och statistik? Förmodligen är väl den andel av svenska grundskoleelever som alls känner till att det fanns en författare vid namn Mark Twain knappast statistiskt signifikant.
Utbildningsministern själv, Anna Ekström, är i grund och botten jurist och ett levande bevis för att boklig bildning inte nödvändigtvis innebär att man förhåller sig sunt och riktigt till verkligheten.
Skolverket anser för övrigt att hennes verklighetsbeskrivning är fel. Vilket inte gör Anna Ekström ett dugg förnärmad. Känslor av skam och skuld passar dåligt för pekuniärsossar. Det finns inte tid till det om man har ett helt land av motsträviga väljare att mästra.

Vad gäller reportrar på (S)R som kärar ner sig i religiösa fundamentalister framförs teorier om att den vanlige svenske mannen är så snöpt av attackfeminister att dessa, attackfeministerna alltså, nu i sin känslomässiga och sexuella nöd närmar sig betydligt mer spännande och farliga karlar att gosa med.

Jag tror snarare att det är så att ickefundamentalistiska, ickemuslimska och normaltatuerade svenne-bananmän är så fruktansvärt trötta på fruntimren att de inte vill ha med dem att göra.
Att vara attackfeminist tyder också på ett så pass svårt sargat omdöme att signalen är klar. Där vill man inte slösa sitt DNA i onödan. Evolutionen fungerar som avsett med andra ord.

Extra bonus i detta fallet är att reporterns mamma tydligen intervenerade i fundamentalistens utvisningsprocess genom att skriva brev till olika ministrar. Med sådana landshen behöver vi inga fiender. På väg mot undergången stannar det dödsdömda tåget Sverige till på stationen i Absurdistan.

Sist och slutligen fick den lätt fascistiske kostchefen i Småland lite plåster på såren när politikerna i Gislaved beslutade att åldringarna visserligen får dricka läskeblask till maten, om de köpt den själv.
En typiskt svensk kompromiss, med andra ord.
Låt vara att åldringarna betalar för maten och drycken där de bor. Men någon måtta får det vara på utsvävningarna även när man levt ett långt och strävsamt liv med månatliga skatteinbetalningar.

Det är alltså som vanligt.
Jag tycker vi ska chansen att kasta av oss denna förkvävande socialistiska filt när vi röstar i valet 2022!