Snusk!

Snusk! 1

Det är allom bekant att en italienskättad före detta värsting och boxare, numera matkreatör och personlig tränare, åkte fast efter att ha besökt en prostituerad.
Mindre känt är att en delvis italienskättad påverkare med mera i princip propagerar för prostitution utan att det blir något liv alls.

Det är i sammanhanget värt att påpeka att värstingen, Paolo Roberto, faktiskt blev tagen i princip med tassarna innanför trosan. Påverkaren, Bianca Ingrosso, har marknadsfört så kallad Yoni-massage. Hon redogör för en väns besök på ett ställe som utfört ”tantrisk intimmassage”.

Vännen skall enligt Bianca fått ett flertal orgasmer vid tillfället, det ansågs tydligen inte bara i sin ordning utan också som ett mycket lyckat behandlingsresultat.
Hur det gick för Paolo hos hans besök hos en prostituerad har aldrig riktigt framgått i medierapporteringen om detsamma.

Tydligen är det så att fler och fler kvinnor får upp ögonen för så kallad Yoni-massage. Enligt sageskvinnan Bianca är inte behandlingen sexuell. De ser inte sex som något sexigt, menar hon. Hennes kollega, påverkaren Alice Stenlöf, tillägger att det är mer själsligt och andligt.

Sålunda skiljer det sig kraftigt från det som Paolo gjorde. Enligt den rådande uppfattningen ägnade han sig nämligen åt det som vita medelålders män brukar göra, att utöva makt och förtrycka i allmänhet.

Flera påverkare har marknadsfört ”tantrisk intimmassage”, eller om det nu ska vara Yoni-massage, och avrapporterat fröjderna av densamma.
För en normalbegåvad människa verkar det ändå misstänkt likt det som vardagligt kallas för prostitution. Massagen utförs nämligen kring och i minst sagt erogena zoner. Att det mest av allt skulle vara ”själsligt och andligt” låter långsökt. Dessutom ska det tydligen vara snygga karlar som utför behandlingen.

Mot detta talar det faktum, som vi alla känner till, att kvinnor av rent principiella skäl har en mycket skirare sexualitet än män. Som bekant är den allmänna uppfattningen att kvinnor inte kan våldta. Därav följer att de inte heller nyttjar prostituerade.
Kvinnor är helt enkelt inte svin såsom män är.

Yoni-massage har dessutom ursprung i någon form av indisk vishetslära. Det borgar ytterligare för att inget snusk är inblandat.
Sist men inte minst, vem har hört talas om att polisens prostitutionsgrupper slagit till mot salongerna som utför Yoni-massage?
Ingen alls har gjort det.

Däremot dyker det med jämna mellanrum upp reportage i slaskpressen om kåta lokalpolitiker, gamla värstingar och tillslag mot mindre nogräknade salonger som sägs utföra så kallad thai-massage.
För någon tid sedan läste jag ett sådant reportage och kunde konstatera att en timme i ”Heaven” betingade ett pris på 1800 svenska kronor.
Det ska väl också, i runda slängar, vara kostnaden för en Yoni-massage. Om inte annat kan man alltså konstatera att den fria marknadens prissättning tycks fungera rättvist för såväl kvinnor som män.

Själv är jag i det närmaste allergisk mot att röra eller bli tagen på av andra människor. Så illa tycker jag om det att jag till och med klipper mig själv.
Det tillsammans med mitt moraliska motstånd mot att betala för att nyttja en annan människa i sexuella syften sätter stopp för äventyrligheter i den riktningen.

Mina privata moraliska aversioner är emellertid en sak. Vad andra tycker lägger jag mig inte i och saknar synpunkter på. Åtminstone så länge det är vuxna samtyckande som har affärer tillsammans.

Sålunda ska givetvis snuskgubbar som önskar onanera i en vuxen samtyckande människa få göra det. Vuxna kvinnor som önskar att vackra samtyckande karlar ska onanera åt dem ska självklart få göra det också!

Vi ska sluta med dumheterna att se olika på män och kvinnor i denna fråga.
De som vill och kan betala för att få sexuell utlösning i laga ordning ska få göra det, oavsett om det kallas massage av det ena eller andra slaget.

På så sätt kan vi ägna oss åt mycket viktigare frågor att diskutera.