Rasism på Nätet

Rasism på Nätet 1

Arbetsmarknadsdepartementet meddelar nådigt att regeringen den 21 september 2021 gett Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, i uppdrag att kartlägga förekomsten av olika former av rasism i digitala miljöer.¹

Myndigheten ska särskilt granska förekomsten av antisemitism, antiziganism, afrofobi, islamofobi och rasism mot samer. I detta arbete ska ett jämställdhets- och barnrättsperspektiv beaktas.
Eftersom jag som medborgare, skattebetalare och riksdagskandidat finner det vara av vikt att inte i onödan slösa med vår gemensamma resurser har jag beslutat att öppet redovisa de av mina aktiviteter på internätet som kan falla under begreppet ”olika former av rasism i digitala miljöer”.
Givetvis skickar jag en länk till registrator@foi.se för kännedom!

Jag hoppas inte bara att det kommer spara statskassan stora pengar eftersom man slipper lägga tid på att leta efter mig på nätet och lägga personella resurser på att pussla ihop mina aktiviteter. En öppen redovisning av mina aktiviteter och ställningstagande kan ge min kampanj mot riksdagen en välbehövlig skjuts framåt. Vidare kommer samtida och framtida forskare få en unik ögonblicksbild in i den tankevärld som en medelålders man hade i nådens år 2021!
Det finns väl en viss sannolikhet att det blir ett ohemult liv i media också, kan jag tro.

Om vi börjar bakifrån och med den enda rasism jag inte kan påminna mig om att jag sysselsatt mig med på nätet, nämligen rasism mot samer, så måste jag erkänna att jag gett uttryck för den i verkliga livet.
I den i Sverige så infekterade vargfrågan har jag jämfört renägande samer med vilken norrlänning som helst och konstaterat att båda grupperna i princip har samma åsikt. Nämligen Skjut, Gräv och Tig.
Det måste givetvis vara djupt kränkande för våra unika samer att i vissa frågor jämföras med vilken svensk som helst! Jag ber att få framföra mina djupa ursäkter för detta. Samernas inställning skall givetvis vara Spjut, Gräv och Tig!

Islamofobi är något som jag ofta ger uttryck för här på min blogg. Flertalet gånger har jag nämnt hur en förbrödrande kulturfestival på Andersberg i Halmstad, ett område som i en myckenhet bebos av folk med den religiösa tron, avslutades med skottlossning.
Jag brukar vidare konstatera att kvinnorna klär sig som enmanstält och vara rent allmänt nedsättande om deras integrationsresistenta läggning.
Jag föreslår att FOI avsätter åtminstone en heltidstjänst under en vecka för att gå igenom, sammanställa och utvärdera vad jag skrivit. Sätt gärna någon ung, karriärsugen och politiskt korrekt person med magisterexamen från Södertörns högskola på saken! Det kommer bli en god skola att lära sig för henom!

Min afrofobi får jag utlopp för på den sociala plattformen gab där jag är medlem i gruppen
New nigger meme repository.
Gruppens programförklaring är följande (FOI har, hoppas jag, översättningskompetens inom myndigheten. Eller ”inhuose”, som man säger idag. Annars får ni höra av er till mig så lovar jag att fixa det!): ”Free speech which offends and the people who have the courage to defend the airing of unpopular ideas.”
Jag kan också ha uttryckt något i stil med att ”det ser mörkt ut i pesudoLiberalernas ledning” här på bloggen. Be karriäristen från Södertörn att kolla upp det också!

Vad gäller antiziganism kan jag inte svära mig fri från det heller. Jag har givetvis inte kunnat låta bli att kommentera så kallade romska rättegångsförfaranden. En randanmärkning i sammanhanget är att jag inte är imponerad över det svenska rättsväsendet heller.
Något som imponerar på mig när det gäller romerna i Malmö är dock hur de till en sådan grad har lyckats förvrida huvudena på socialdemokratiska politiker därstädes. Där ser man hur det kan gå om man konsekvent lyckas framställa sig som hopplösa offer för den vite mannens förtryck (och privilegier). Där konkurrerar de faktiskt med BLM i den högsta divisionen av offermentalitet.

Det enda jag nästan helt säkert kan svära mig fri från är antisemitism. Det förkommer kanske sådant i mitt flöde på gab. Men inte från min sida. Att säga att jag känner mig helt bekväm med allt som staten Israel företar sig är nog att begära för mycket. Men påståendet att det skulle förekomma en sionistisk sammansvärjning mot resten av världen kan jag inte gå med på.
Lustigt nog hittade jag inspirationen till denna artikel på en hemsida som är (ö)känd för just antisemitism. Jag besöker den regelbundet just för att deras politiska åsikter är rakt motsatta mina egna i de flesta fall. Men vissa guldkorn kan man uppenbarligen hitta där.

Om FOI så önskar går det bra att lämna mina kontaktuppgifter vidare till SÄPO för eventuella allvarssamtal, ni finner dem lätt här i bloggen.
Om så kallad MSM vill ha mig till slaktbänken ber jag er vänligen att först kontakta mig via e-brev för att bestämma tid. Jag måste i första hand prioritera mitt heltidsarbete dagtid. Annars kommer det inte in någon skatt till politiker och tjänstehen att förskingra på bidragsmigration, vansinniga integrationsprojekt och andra stolleprov!

1. Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet