Peace, Mannen!

Peace, Mannen! 1

Vi som inte lever under en sten och därmed tvingas åse nationens tilltagande förfall kan andas ut lite nu. Slaget i Lund 2021 är uppklarat och lagt till handlingarna. Parterna ”har gjort fred”.

Förra gången det begav sig i Lund var den 4 december 1676 när dansken fick på pälsen av hjältekonungen Karl den XI. Låt vara att manfallet var ordentligt på båda sidorna, men det var rödhakarna som förlorade! Pilutta dansken, med andra ord.

Sedan dess har minst sagt mycket vatten runnit under broarna. Idag sysselsätter sig Sverige och Danmark bara med ett vänskapligt gruffande. Möjligen tänder det till under någon särskilt öldränkt fotbollslandskamp. Mer omfattande våldsamheter av karaktären ”fältslag i Lund” är det andra nationaliteter som står för.

Senast i somras rök två grupperingar från fjärran land som slagit upp bopålarna i Sverige ihop i staden. Enligt uppgift i medier var det ena mer baserat i Helsingborgstrakten, det andra skulle  komma från Malmö.
Vad bråket handlade om är väl mera oklart, vad jag kan förstå. Någon hade kanske glömt att betala en påse guldmynt till någon annan. Alternativt var fruntimmer och så kallad heder inblandad, kanske allt som jag nämnt på en och samma gång.

Hur det nu var med den saken visade sig de bakomliggande orsakerna vara en explosiv brygd för våra nysvenska medborgare med ursprung i främre Orienten. Man ska komma ihåg, och detta anses väl av vänstern att vara en del av tjusningen med dessa typer, att folk från främre Orienten i grund och botten är naturbarn och därmed saknar de trösklar som vanligt folk har inför att ta till våld.

Det blev storslagsmål av hela soppan. Polis och ambulans tillkallades. Skadade avfördes till det på orten belägna universitetssjukhuset. Utanför sjukhuset började grupperingarna slåss igen.
Ett väldigt spektakel med andra ord!

Enligt rapporteringen i Kvällsposten passar dock fredsmäklaren, eller vad han nu ska kallas, mellan de inblandade klanerna på att be om ursäkt för det inträffade:
”– Det skapade kanske lite dålig stämning för allmänheten och sjukvårdspersonalen och de är djupt ledsna för det som hände. Det bara blev så.”

Enligt honom är det också så att det hela beror på ett missförstånd mellan två ungdomar som ångrar sig djupt. Vidare att det svenska samhället inte är helt utan skuld, åtminstone för bråket utanför sjukhuset. Fredsmäklaren uttalar följande djupsinnighet utan att darra på manschetterna:
”– Det var inte meningen att det skulle hända utanför sjukhuset. Det var bara att båda skulle besöka sina skadade där och då blev det så. Man kan ju ifrågasätta varför de kom till samma sjukhus båda parter.”

Vi får helt enkelt tänka på det nästa gång att inte transportera slagskämparna till samma sjukhus!
Mitt ödmjuka förslag är att man lastar upp de fallna hjältarna på ett lastbilsflak och dumpar dem så långt från bebodda trakter som möjligt. Det skulle om inte annat ha en direkt pedagogisk effekt på dem. Som bonus slipper man slagsmål utanför landets akutmottagningar.

Men nu har man alltså ”gjort fred”. Med det menas sannolikt, på korrekt svenska, att man slutit fred.
Den i Kvällsposten intervjuade fredsmäklaren talar så kallad förortssvenska.
Förutom en knackig svenska och uppenbarligen låg tilltro till sitt nya hemlands rättsvårdande myndigheter verkar det dock vara en i övrigt skötsam karl. Om det är samma person man finner som ägare till en massa företag vid en enkel sökning på nätet verkar han ju ha huvudet på skaft. Det är en prestation att hinna med fredsmäkleri mellan stridande klaner!

Givetvis diskuterade man den tilltagande klankriminaliteten under sistlidna ”partiledardebatt” i riksdagen. Vår favoritgrönis, bråkröret Märta Stenevi, skojade då till det och konstaterade att hon själv tillhör en matriarkal och ickekriminell klan. Vilket får sägas vara ett häpnadsväckande korkat uttalande även för Märta Stenevi.
Klan är nämligen en social grupp, oftast definierad genom släktskap. Det skulle dock, det håller jag med om, väl förklara MiljöPhascisternas märkliga politik. Den är helt enkelt resultatet av inavel!
Att deras politik inte skulle vara kriminell kan man också ha synpunkter på…

Nu gäller alltså fred och endräkt mellan de förut fientligt inställda klanerna som rök ihop i Lund. Allmänheten därstädes kan andas ut till nästa urladdning. Polisutredningarna fortsätter enligt uppgift med oförminskad styrka. Vilket för de inblandade klanerna säkerligen upplevs som suboptimalt eftersom de inte vill ha med den svenska rättvisan att skaffa ett endaste dugg.
Däremot vill de på ett optimalt sätt utnyttja Sveriges relativa frihet, våra bidragssystem och suget efter kriminella tjänster såsom knark och annat elände.

Peace, mannen.
Att vi ska anpassa oss till västerlandets rättsordning kommer dock inte på fråga!