Olympiska Höjden

Olympiska Höjden 1

Magdalena Andersson har traditionsenligt stigit ner från den olympiska höjden och talat till massorna.

Enligt mina kunskapare skall detta ha inträffat i Jönköping. Sannolikt till Ebba Buschs stora förtret då just det samhället hålls för att vara ett starkt fäste för KD, smålänningar är som bekant lagda år det religiösa hållet.
Innan Maggan nedlät sig att tala till det fåtal socialdemonkrater som står att finna i den småländska inlandsmetropolen, navet kring vilket Sverige snurrar (åtminstone om man frågar jönköpingsborna själva), avhölls en presskonferens.

Där konstaterade Magdalena åter en gång att socialdemonkraterna skulle satsa skattebetalarnas pengar på ett mycket bättre sätt än den nuvarande regeringskulören för att rätta till vad socialdemonkraterna misslyckats med tidigare.
Denna gången är det ta mig tusan ingen lek längre, man föreslår 700 miljoner kronor till sommarlovsaktiviteter med lunch runtom i Sverige!
”– Vi kan inte låta den här sommaren bli en rekryteringsfest för de kriminella gängen, säger partiledare Magdalena Andersson.” (Hallandspostens nätupplaga 2023-05-01)

Man kan förklara det på följande sätt, alla satsningar mot barn/unga som innehåller ”aktiviteter” och någon form av föda, exempelvis ”lunch”, hålls av socialdemonkrater och andra gravt vänsterblivna för att vara mycket fint och viktigt. Rentav livsavgörande och en garant för att civilisationen som vi känner den inte skall kollapsa, eller kanske kallopsa, och gå under.

Man kan också uttrycka det annorlunda, socialdemonkrater gör vad som helst med dina och mina skattepengar. Åtminstone så länge det inte innebär att man tar krafttag och rensar upp i migrationsröran eller utkräver något som helst ansvar av föräldrarna som producerar glinen som gängen som vill rekrytera.

Sålunda, 700 miljoner skall tillförsäkras kommunerna att sysselsätta kravalknotten, kravet är att lunch ska ingå. För säkerhets skull, Magdalena kan ju inte alls vara säkra att kommunerna klarar av något själv, nämner hon några lämpliga aktiviteter såsom fotbollsträningar, dansklasser, lässtund på biblioteket och skogsäventyr med scouterna för yngre barn. För äldre kan det handla om praktik på ett lokalt företag.

Givetvis skall särskilt utsatta kommuner få första tjing på stålarna. Något annat kommer givetvis inte på fråga eftersom skattepengar av princip måste slösas på dem som redan misslyckats kapitalt sedan innan.
Det finns nämligen en spelteoretisk möjlighet att man kanske lyckas just denna gången. Att det ska inträffa i verkligheten är med visshet nästan lika med noll, å andra sidan är just inte verkligheten något som i högre utsträckning verkar bekymra politiker av Magdalena Anderssons kaliber.

Om dessa 700 miljoner kan man säga följande.
I praktiken är det givetvis en piss i Nissan om man betänker att det finns 290 kommuner i Sverige. Det innebär, om vi bortser från att de som misslyckats tidigare ska få mer, att varje kommun ska få i snitt 2,72 miljoner.
Den som tror att detta löser problemen med rekryteringen till kriminaldårarnas gäng lider av en extremt dålig verklighetskontakt.

Å andra sidan, och här blir det svårt för vänsterblivna läsare eftersom vi måste hålla två tankar i huvudet på samma gång, är 700 miljoner en ansenlig summa om man betänker följande visdomsord: ”Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”.
Den som sa det var ingen mindre än Gustav Möller¹, socialdemokrat samt under 19 år och 242 dagar Sveriges socialminister. Jag tror att mina läsare förstår vad jag menar.
700 miljoner är mycket pengar pm de bara kastas i sjön, fruktansvärt mycket pengar om man ska vara ärlig.

Vi vet nämligen varför vi har problem med rekrytering till kriminaldårarnas gäng. Huvudsakligen beror den på att vi har individer i Sverige som anser att det verkar vara en bra idé att sluta sig samman i kriminella gäng.
Det i sin tur beror med visshet på att ingen sagt till dem att en sådan strategi är en mycket dålig tanke från början till slut.
Vi är många som anser att detta bland annat beror på att socialdemonkraterna tillåtit att det sker.

Därför kan man beskriva förts maj-talet i Jönköping av Magdalena Andersson som hon nedstigit från den olympiska höjden. Under ett par timmar får hon viss markkontakt innan hon försvinner upp igen. Sannolikheten för att hon lär sig något är i princip lika med noll och intet.

  1. Nu kommer givetvis blodhundarna i föreningen Vetenskap och Folkbildning önska mig ner i helvetets eldar. Jag sysslar emellertid inte med odiskutabla fakta, min vision är att omstörta den nuvarande samhällsordningen!