Motståndarna till Frihet, Miljöpartiet

Motståndarna till Frihet, Miljöpartiet 1

I en mer sammanhållen serie artiklar ska jag gå igenom motståndarna till frihet, de nuvarande riksdagspartierna. Vi börjar från yttersta vänstern och rör oss till den inte fullt så yttre vänstern.
Del 2, Miljöpartiet.

Om någon precis efter valet 1988 sagt att (MP) en vacker dag skulle sitta i regeringsställning är det tänkbart att denna arma människa skulle blivit föremål för psykiatrins omsorger.
Tyvärr är det verkligen så att barn och dårar säger sanningen. I dag sitter (MP) där i rikets ledning och styr och ställer. Det kan med andra ord upplevas som vi lever i den yttersta av tider.

Senast i går har miljöpartiets miljö- och klimatminister, den alltid lika välkammade Per Bolund, uttalat sig i en av de större kvällstidningarna.
Plastpåseskatten är en succé. Vi ville att människor skulle sluta använda så mycket plastpåsar och det är precis vad som har hänt.

På frågan om miljö eller klimat svarar hr. Bolund.
Omöjligt att välja. Vi är inne i en klimatkris och en naturkris som är lika akuta båda två.

Om han föredrar Liberalerna eller Vänsterpartiet är inte helt oväntad den heller.
Liberalerna, för att jag tror på en demokratisk mitt i svensk politik som skulle kunna samarbeta.

Miljöpartiet tror alltså stenhårt på skattevapnet för att piska medborgarna i rätt riktning.  Vidare anser man att undergången är nära, det har den förövrigt varit ett bra tag nu.
Sist och slutligen älskar man tanken på den utslätade konsensusmitten i svensk politik. Där ligger alla goda krafter i en enda hög av mysigt samförstånd och kramas.

Det säger egentligen allt vi behöver veta. Men en ordentlig konsumentupplysning kräver åtminstone en översiktlig genomgång av hur de framställer sig på sin hemsida.

Under rubriken Jämställdhet skriver man att Feminismen måste gå längre.
Där skryter man bland annat om att man Drivit igenom en samtyckeslag och Sett till att konsekvenser för jämställdheten synliggjorts redan vid utformningen av statsbudgeten.

Jag kan väl tycka att det är en stor skada att man måste lagstadga samtycke. Det borde vara självklart att lära sina barn så att det sitter i ryggmärgen att man skall fråga.
Vidare kan man fråga sig om lagstadgat samtycke verkligen hjälper när ord ändå står mot ord?
Att synliggöra konsekvenser för jämställdheten i statsbudgeten är mer än något annat ett framsteg för de genusvetare som sysslar med synliggörandet, Skönt att deras aparta utbildning gett möjlighet till anställning. Visserligen med mina skattepengar, dock bättre än att ha dem springandes vind för våg på stadens gator!

När partiet beskriver sin inställning till Migration och lika rätt skriver man föga oväntat Vi står upp för en öppen och human flyktingpolitik – och för fred, rättvisa och klimat i världen. Saknar vissa länder klimat, undrar jag?
Annika Hirvonen, partiets gruppledare i riksdagen, utvecklar med Vi ska möta människor med möjligheter, inte murar.
Det sistnämnda, murarna, har man i alla fall delvis lyckats med. I Göteborg ordnar vissa nysvenskar ibland med egna inpasseringskontroller till bostadsområdena.
I Vetlanda befann sig en som definitivt bör sättas bakom murar. Eller ännu hellre förpassas tillbaka till sin ursprungslokalisation.

Att partiet särskilt ömmar för unga, i vissa fall misstänker resten av oss att de snarare är ”unga”, är ingen nyhet.
Vi vill förbättra situationen för ensamkommande ungdomar genom kortare väntetider, en rättssäker asylbedömning, insatser mot psykisk ohälsa och en tryggare boendesituation.
Miljöpartisterna själva kan säkert, eftersom många av dem har talets gåva, leda i bevis att hattandet med den så kallade gymnasielagen, eller amnestin, är ett under av rättssäkerhet.
Jag framhärdar dock i föreställningen att hela projektet snarare är rätt osäkert.

Miljöpartiet är och förblir svensk politiks osäkrade pistol. Ett gäng kompletta clowner utan någon som helst förankring i verkligheten.
Det enda försonande draget med partiet är att det med all sannolikhet får statsminister Löfven att ridas av maran så gott som varje natt! Han kan inte bli av med eländet hur lätt som helst heller!

2022 har vi möjligheten att rösta bort dem.
Rösta på mig istället. Om jag ska sitta på voteringar om nya skatter blir det NEJ. Samma sak om amnestier för flyktingar, NEJ.
Eländiga klimatpålagor möter sitt bistra öde på NEJ-KNAPPEN.
Rösta för förändring 2022, rösta ut miljöfascisterna!

Miljöpartiets Politik, läs på egen risk!