Motståndarna till Frihet, Liberalerna

Motståndarna till Frihet, Liberalerna 1

I en mer sammanhållen serie artiklar går jag igenom motståndarna till frihet, de nuvarande riksdagspartierna. Vi börjar från yttersta vänstern och rör oss till den inte fullt så yttre vänstern.
Del 5, Liberalerna.

Efter mycket vånda och stort buller har Liberalerna, eller pseudoLiberalerna som jag föredrar att kalla dem, beslutat att närma sig borgerligheten lagom till valet 2022.
De andra JÖK-ungarna är givetvis missnöjda med detta sakernas tillstånd.
Jag vill absolut inte slå mig för bröstet, blygsam som jag är, men redan den 21 november 2018 föreslog jag en sådan lösning på Expressen Debatt.

Om Liberalerna vill ha fler tips hur man bedriver vettig politik är de välkomna att kontakta mig. Mina kontaktuppgifter finns tillgängliga på hemsidan riksdagen2022.nu, vänligen notera att jag nu kommer debitera 4500 svenska kronor per påbörjad hel timme. Det kan synas dyrt. Men med tanke på Liberalernas situation är det fullt rimligt. Uppenbarligen kan jag förutse partiets behov av åtgärder flera år tidigare än de själva!

Sverige ska vara möjligheternas land-för alla utropar (L) på sin hemsida. Redan där inser jag att konsultarvodet för att vända det pseudoLiberala skeppet rätt med råge kommer överskrida den saltade notan som väntar rederiet med fartyget på grund i Suez-kanalen.
Det blir värre när man tar del av beslutet från partirådet.

Man vill att Liberalerna 2022 går till val på en liberal reformagenda för att lösa integrationen, lyfta
kunskapsresultaten i skolan och skapa framgångar i klimatomställningen. Därför behöver Sverige en ny
och borgerlig regering. För att en sådan regering ska kunna tillträda och styra landet kan Liberalerna i
sakfrågor söka samsyn med riksdagens alla partier.

Här kan noteras att Liberalerna trots sitt namn i grund och botten inte svävar på målet att politiken kan svinga sin magiska trollstav över Sverige och komma till ordning med sakernas tillstånd.
Än värre är att man är redo att hoppa i säng med riksdagens alla partier. Det är med andra ord mest ett spel för gallerierna att vissa pseudoLiberaler ojar sig över (SD).
Sabuni har i allt skrammel och larm skaffat sig frisedel att skaffa sig rent farliga partners, exempelvis (V).

Vidare säger man att Liberalernas uppdrag är fortsatt att utifrån liberala idéer ta strid för varje människas frihet att forma
sitt eget liv. Vi kommer som parti inte att medverka i en regering som inte säkrar liberala grundvärden,
bland annat dem som beskrivs ovan.

Och det är klart. Lite värderingar och bålverk mot folk som inte säkrar liberala grundvärden måste ju slängas in för att tysta de argaste kritikerna.
Men alla partier i riksdagen, i grunden socialistiska som de är, kan ju hålla med åtminstone två av de tre områdena Integration, Kunskapsresultaten i skolan och Klimatomställningen.
Det ska väl egentligen bara vara (SD) som egentligen inte kan samarbetas med på alla tre punkterna. Vilken får ni lista ut själva!

Sist och slutligen avslutar man med att Liberalerna även i övrigt agerar med utgångspunkt i det som beskrivs i ställningstagandet om en Ny start för Sverige.

Och Ny start för Sverige är egentligen det som låg till grund för söndagens beslut. Alltså det som beskrivits ovan. Med tillägget då att Liberalerna sedan tidernas begynnelse kämpat för varje människas rätt att forma sitt eget liv.
På senare år har man givetvis inkluderat alla möjliga och omöjliga typer från mellanöstern i sin idoga strävan att bibringa alla människor lyckoriket på jorden.

De flesta av oss, med tanke på opinionssiffrorna för (L), delar inte pseudoLiberalernas uppfattning i någon fråga alls. I själva verket önskar vi mer än något annat att denna styggelse till utslätat parti försvinner fortare än kvickt.

Ett liberalt parti löser inte integrationsfrågor, det ser till att säkra sitt lands gränser mot bidragsmigration och utländska kriminaldårar så att medborgarnas rätt till frihet och säkerhet garanteras.

Ett liberalt parti tillåter inte statliga uppfostringsanstalter som kallas skolor och är i behov av kunskapslyft.

Ett liberalt parti skapar inte framgångar i klimatomställningar eftersom politiker inte kan påverka klimatet.

Det ett äkta liberalt parti gör är att garantera medborgarna en nattväktarstat där medborgarna får hantera sina frågor lokalt. Som jag och Klassiskt liberala partiet vill göra.
Till (L) skickar vi varma önskningar om att deras undergång måtte fortsätta!

pseudoLiberalernas hemsida