Meddelande till Populasen

Meddelande till Populasen 1

Detta är ett meddelande till populasen i konungariket Sverige!

Systemet ska höja sina priser.

Vilka varor de ska höja sina priser på vill de inte meddela populasen då detta skulle kunna leda till hamstring. Det begriper vem som helst att så kan vi inte ha det!
För det första innebär det att privatpersoner i princip skulle kunna spara pengar, åtminstone initialt, på att köpa sprit. För det andra att risken ökar för att de super ihjäl sig på all sprit de köpt på sig, eller att de misshandlar ihjäl folk i sin omgivning eller att de kraftigt ökar risken för alkoholskador genom allt supande.
Medborgaren är helt enkelt inte redo att anförtros det ansvaret. Medborgarna ska betala skatt, eller uppbära bidrag, och rösta rätt vart fjärde år. Det får räcka med det!

Man ska inte bränna böcker.

Visserligen är det i sin ordning enligt lagen att bränna böcker. Men det är fel när man bränner böcker. Anledningen till att lagen medger att vi får bränna böcker är vi har yttrandefrihet, men det är fel att utnyttja yttrandefriheten. Alldeles särskilt fel är det att göra det när det behövs som mest, då ska vi hålla tyst.
Den som bränner böcker utnyttjar sin yttrandefrihet på fel sätt. Den som bränner böcker är agent för dolska utländska makter som vill undergräva det fredsälskande svenska folkets strävanden. Fråga bara Carl Bildt, han vet nog att berätta hur det ligger till!
Ingen, allra minst svenska medborgare, är helt enkelt inte redo att anförtros det ansvaret. Vad gäller medborgarna ska de betala skatt, eller uppbära bidrag, och rösta rätt vart fjärde år. Det får räcka med det!

Sverige skall klimatsäkras.

Visserligen förelåg det enligt svenska meteorologer en risk för en klimatmördarsommar med katastrofhetta. Åtminstone innan det blev en ganska normal mulen och regnig sommar som man är van vid. Därefter övergick den under några dagar till väderkaos som innebär bevis för att svensk klimatpolitik är misslyckad.
Tåg spårade ur och folk tvingades evakuera i lera. I Göteborg läckte bajsvatten ut, vilket givetvis är oerhört äckligt om man är på det humöret.
Politikerna måste sålunda ta tag i detta och styra upp läget. Samma politiker som lagt ner fullt fungerande kärnkraft, öppnat sina hjärtan för sådana som blir kränkta av vår yttrandefrihet och skjuter och bombar Sverige till smulor.
Politiker som inte själva begriper att fatta att om exempelvis koldioxid verkligen är ett problem, vilket måste sägas vara mer än oklart, så är Sveriges bidrag så yttepyttelitet att det är svårt att tala ens om marginaleffekter med vårt bidrag. Man undrar onekligen hur det ska gå till, våra höga vederbörande kissar nästan i byxorna av skräck när muslimska u-länder skäller på oss för att vi (ännu så länge) har rätt att bränna böcker.
Hur som helst, medborgaren är helt enkelt inte redo att anförtros något ansvar. Medborgarna ska betala skatt, eller uppbära bidrag, och rösta rätt vart fjärde år. Det får räcka med det!

Det bör sannolikt vara obligatoriskt med deltagande i Pride-tåg.

Antingen som deltagare eller åskådare. Uppträder man som hund i koppel eller utan kläder på underkroppen så uppnås maximalt med medborgarpoäng som kan läggas i pensionskassan och förräntas gott fram till man fyller 85 år och äntligen kan gå i pension och plocka ut dem.
Det är visserligen inte helt klart vilka rättigheter man kämpar för i Pride-tågen, ingen kan på rak arm säga det. Men eftersom majoriteten av riskdagens partiledare gör sig omaket att ställa upp kan gott deras väljare gör detsamma. Det kan givetvis vara så att hr Kristersson och hr Billström har slagit näven i bordet under förhandlingarna med muselmanerna och sagt att Pride är I-C-K-E F-Ö-R-H-A-N-D-L-I-N-G-S-B-A-R-T!
Rädda över nordmännens raseri lades frågan omedelbart ned. För övrigt har Ulf andra saker att göra än ständiga gay-mingel i Sagerska och att springa på middagsbjudningar hos Sveriges samtliga bögar!
Vi medborgare begriper helt enkelt inte vårt eget ansvar i frågan. Vi ska betala skatt, eller uppbära bidrag, och rösta rätt vart fjärde år, samt gå på Pride en gång om året. Det blir nog bra det!

Sist men inte minst, jag står fast vid att Nato inte är för oss och att Swexit bör ske per omgående, helst redan igår!