Livets Gåta

Livets Gåta 1

Älska, glömma och förlåta är inte livets stora gåta. Frågan alla bör ställa sig är varför Centerpartiet, Cekten kallat av oss högerspöken, helt plötsligt kan ha 1/5 fler väljare i Aftonbladets/Demoskops senaste mätning.

Det enda positiva med den undersökningen är för övrigt att pseudoLiberalerna ligger relativt tryggt parkerade under riksdagsspärren på 3,2 procent! Miljöfascisterna lyckas kravla sig över spärren och Vänsterpartiet ligger tryggt på 6,9 procent.
Eftersom det innebär ett tapp på 1,5 procent av väljarna konstaterar jag Nooshis skamlösa flört med väljarkåren, hon har i intervjuer uttalat att hon växte upp med endast fem möbler i föräldrahemmet, inte lyckats helt.

Socialdemokraterna har ett helt oförändrat stöd sedan förra mätningen. Det är ett otacksamt jobb att regera i dessa bistra tider. Det blir liksom inget drag varken i vaccineringar, vaccinpass eller sociala pelare inom EU. På partihögkvarteret muttras det nog om hur otacksamma röstboskapen är som inte vet att uppskatta höga vederbörandes omfattande ansvarstagande om medborgarnas väl och ve!

Kristdemokraterna har inte heller förändrat sitt väljarstöd. Väljarna håller andan på grund av partiledarens husaffär.
Där ser man hur det går när våra förment fria och oberoende media får tag på en godbit att sätta tänderna i. För att ytterligare pina Ebba hade någon synpunkter på den klänning hon valde till partiledardebatten. Jag läste om att hon var klädd i vitt och stod brud till SD.
Den nivån är lägre en låg. Rentav fruktansvärt skamlös.
På stående fot (som snarare är sittandes på ett tåg) utlovar jag att dyka upp på min första tv-debatt iklädd endast tigertangas, då får krönikörerna något att skriva om!

Det är egentligen bara M och SD, som verkar segla någorlunda tryggt kring 20-strecket, som det inte finns så mycket att säga något om.
Båda är ju tryggt borgerliga enligt svensk socialistisk modell. Mycket stat, kontroll och transferering blir det för väljare som gillar dem.
M värnar väl den privata äganderätten i något större utsträckning än våra andra riksdagspartier. SD värnar mer än något annan en sorts svensk essens. Båda värnar i viss utsträckning lag och ordning.
Men några alternativ för oss mer frihetligt lagda är de inte.

Och så har vi anomalin Centerpartiet. Varför kan de öka på med 2 procentenheter när partiföreträdare efter partiföreträdare bokstavligen åker fast som pedofilkramare eller pedofiler?
Är Lööf en teflonkvinna på vilket ingenting biter? Följer vanligt folk inte med i nyhetsrapporteringen?
Är det människor med patologisk sexuell läggning som hittat hem?

Det är tillräckligt illa att de så kallade dokumentärsåpor som folk följer verkar vara veritabla snuskgropar av övergrepp.
Men att ett riksdagsparti, eller kanske riskdagsparti, inte kan hålla rent i de egna leden är ett gravt underbetyg åt partiet, partiets ledning och partiets väljare.
Man skulle önska att det fanns någon form av resning, annat än den inom Cekten vanligt förekommande, bland fotfolket. Deras ledning verkar helt och hållet ha tappat styrningen.

Även bland dem som kan tänkas rösta på Cekten borde man kunna hitta folk som tycker sig fått nog. Eller är hatet mod SD så stort att man är beredd att överse med systematiserade övergrepp på barn för att hindra dem?
Det säger verkligen allt om den som lägger sin röst på det partiet. Det är människor som saknar moralisk ryggrad och människokärlek.
Sannolikt gråter de gamla Bondeförbundarna i sin himmel.

Till dem som kan tänka sig att rösta på Centerpartiet har jag följande rekommendation. Skaffa först en moralisk kompass!