Lägg ner Kavla Upp!

Lägg ner Kavla Upp! 1

Ni kommer märka av att den så kallade eliten ber er kavla upp.
Skjortärmarna, alltså. För att ta en vaccinspruta. Det är ett megaprojekt signerat Sveriges Kommunikationsbyråer med dess ordförande Helene Westin i ledningen.

Helene ber oss notera att inga myndigheter är inblandade i äventyrligheterna. Dock har man fått såväl Folk(o)hälsomyndighetens som MSB:s (Myndigheten för Saboterad Beredskap) välsignelse för kampanjen.
Pengarna pyntas ut bland andra av Karl-Johan Persson ,H&M, Daniel Ek, Spotify, Cristina Stenbeck, Kinnevik, Petter Stordalen, Nordic Choice Hotels och Torsten Jansson, New Wave Group.
Idel ädel kapitalistadel, som synes.

Kampanjen har köpt reklamplats för 8-10 miljoner kronor i olika medier, småpotatis med andra ord. Men en god investering för storpotäterna som satsat pengarna.
Det finns väl inget som ger bättre eko hos småfolket som kapitalister med ett hjärta (som också är) av guld!

Charlotte Perelli,Pernilla Wahlgren och Camilla Läckberg ställer nog upp på de svartvita bilderna, och med uppkavlad ärm, utan något större gage. Detta eftersom det tidigare i år gick envisa rykten om att så kallade kändisar av någon oklar anledning skulle få förmånen att gå före i vaccinationskön.
Nu tar de sitt så kallade samhällsansvar och manar folket att göra alldeles som dess idoler önskar, nämligen att lyda och vara lyckliga!

Själv kom jag för några dagar ut ur garderoben som transvaxxare. Med det menas att jag inte är vaccinerad men väl identifierar mig som att jag fått de nödvändiga doserna.
Med tanke på att att män kan identifiera sig som kvinnor, kvinnor som män och ekorrar säkerligen kan kräva att få bli bemötta som älgar, anser vi transvaxxister att vi gott kan betraktas som fullödigt besprutade.

Jag har för övrigt under hela den pågående dödsmördarepidemin aldrig burit munskydd på mina dagliga resor mellan Halmstad och Göteborg.
Jag är nämligen både läskunnig och har en grundläggande förståelse för matematiska beräkningar. Dessutom är jag i övrigt helt fysiskt frisk och relativt folkilsk. Med det sistnämnda menas att jag inte i onödan socialiserar mig med den övriga populationen, en naturlig isoleringsmekanism med andra ord.
Jag förstod mycket tidigt att risken för mig personligen att drabbas av den allra allvarligaste biverkningen av dödsmördarviruset, nämligen döden, var försvinnande liten.

För kapitalistadeln och artisteliten är situationen dock lite annorlunda. Båda är nämligen beroende av att samhällshjulen snurrar på.
H&M säljer visserligen på nätet men har fortfarande en drös fysiska butiker att få snurr på. Charlotte Perelli köper nog inga hus på Medelhavsöar enbart genom kulorna hon drar in på Spotify. Spotify i sin tur har nog alla skäl i världen att framstå som godhjärtade eftersom de knäcker många musikers ekonomi.

Nu tror jag inte att någon av artisterna i den så kallade kändiseliten är intellektuellt förmögna att begripa sina bakomliggande och lite mer dunkla motiv för kampanjen. De uppfattar sig nog endast som moraliska föredömen.
Men storpotäterna begriper det givetvis, även om de aldrig i livet kommer gå med på att erkänna det officiellt.

Riksdag, regering och myndigheter älskar givetvis initiativet. Äntligen tar näringslivet lite ansvar och hjälper till att piska den trilskande röstboskapen till lydnad.
Allt handlar inte om att förvandla coronastöd till klirrande bonusar i näringslivet!

Jag betackar mig dock från överhetens påbud. Oavsett om de kommer från så kallat folkvalda eller en självutnämnd artistelit.
Jag anser att dylika beslut är helt och hållet upp till individen själv, nämligen. Den som vill får, men jag avstår!

Att kapitalstarka människor har tröttnat på sakernas tillstånd och önskar att hjulen ska rulla på så att deras aktier blir ännu mer värda får man hålla som en självklarhet. Och det är ditt jobb, kära konsument!
Så vaccinera dig nu. Om du gör det snabbt får de bättra ränta på sitt satsade kapital än om du väntar eller inte gör det alls.
Dessutom, Charlotte Perelli är i behov av cash för att köpa fler skor!
Spring och vaccinera dig NU!