Korruptionen

Korruptionen 1

För att i någon mån väga upp sommarens lavakartor har TV4 redovisat korruptionen bland riskdagspartierna.

Att Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Moderaterna, Sverigedemokraterna och Liberalerna är ett korrumperat gäng parasiter, socialister och kryptosocialister i en enda röra, är inte ägnat att förvåna någon.
Centern, eller Cekten som vi föredrar att kalla dem, slapp inte nesan av en tillfällighet. Deras partikassa är nämligen sprängfull ändå. Sannolikt har man dessutom fullt upp med sina pedofiler, det finns helt enkelt inte tid att springa på möten med suspekta affärsmän.

Vänsterpartiet har ett helt eget sätt att finansiera verksamheten förutom partistödet, man låter prompt riskdagshennen betala en procentandel av sin lön till partiet. De behöver helt enkelt inte korrumpera sig så här öppet. Dessutom tror jag personligen att den ideologiska stringensen inom just V är så pass stor att fotfolket drar ett avsevärt lass.
Sist men inte minst, ideologin sätter nog stopp för att affärsmän skulle vilja sponsra dem. Det gäller nog förövrigt från både partiets och affärsmännens sida.

Återstår då MiljöPhascisterna. Det säger sig självt att med dem vill ingen vettig människa ha att göra. Så fördömt korkade kan inte heller det partiet vara att man inte luktar sig till ett bedrägeri om någon ringer upp och frågar.
Som ett gammalt militärt befäl brukade säga när jag råkade underskatta fienden: för h-e-l-v-e-t-e Jönsson, ni kan inte utgå från att A-L-L-A tänker som en infanterimajor!¹

Roligast i hela soppan är givetvis att Socialdemonkraterna åkte dit med fingrarna i syltburken. Man behöver inte ens tänka efter för att komma till slutsatsen att de ser sig som Sveriges enda rimliga alternativ, trots att de klafsar omkring det förtretliga 30%-strecket i mätning efter mätning.
Störst av allt är ändock viljan till makt, möjligheten att sätta sig på hederligt folk och omforma Sverige och världen efter sina egna ideal. Då räds man inga metoder eftersom det, anser de själva i alla fall, är en fråga om allas bästa!

Själv känner jag efter avslöjandet mig mest nöjd med att Moderaterna visade sig så lättlurade. Det beror på en liten skärmytsling jag hade med en av deras påhejare på ett socialt media i veckan. Temperaturen i valrörelsen börjar som bekant att öka så smått. Det är dubbelt skönt att lyckas provocera humorbefriade kryptosocialister som ”sysslar med kommunikation” och se hur deras partier avslöjas som korrumperade girigbukar samma vecka!

I princip är det min åsikt att lagar är till för att följas. Särskilt sådana som specifikt gäller hur partier ska, eller inte ska, ta emot bidrag. Problemet i just detta fallet ligger givetvis i att politiker per definition inte på något sätt är moraliskt högstående människor. I själva verket är det stora flertalet, åtminstone i riskdagen, ur moraliskt perspektiv den allra lägsta formen av människor. Nämligen den typen som med lagar och hot om våld, eller bara rent och skärt våld utan förvarning, vill tvinga på mig och dig sina principer om hur en slipsten skall dragas.

Frågan vi måste ställa oss är följande: när är dessa människor nöjda?
Svaret är mycket enkelt, de kommer aldrig bli nöjda. Det kommer alltid finnas något som de inte finner trivsamt. Det kvittar om det är sjukvårdens organisation, ränteavdrag, klimat, strandskydd, vaccinering och gud och fan och hans moster.

Vidare, tror ni att dessa människor kommer förhålla sig korrekta till ett regelverk när det i själva verket är så att de är ute för att rädda världen?
Nej, det var inte så svårt att gissa sig till. Eller hur?

Det är alltså det politiska systemet som vi måste ändra i grunden. Politikerna kan vi sparka ut i verkligheten så att de får klara sig utan bidrag från affärsvärlden och oss hederliga skattebetalare som skapar det välstånd som de så generöst vill fördela. Alla former av partistöd ska förövrigt skrotas och riskdagshennens ”lön” ska utgöras av ersättning för förlorad inkomst från deras vanliga jobb de få gånger per år folket har behov av deras tjänster. Korruption ska straffas på hårdast möjliga sätt!
Sålunda, betänk noga var din röst ska hamna den 11 september. Jag rekommenderar givetvis Klassiskt liberala partiet!

  1. Befälet ifråga var en eldfängd herre lagd åt grova generaliseringar, själv är jag givetvis underkunnig om att infanterimajorer kan vara högst kompetenta människor.