Klimatsolidaritet Nu!

Klimatsolidaritet Nu! 1

Jag kräver klimatsolidaritet nu!

Så här ligger det nämligen till kära vänner och ovänner att svensken till sin natur är solidarisk och betalar skatt till en stat som mest av allt vill vara en humanitär stormakt. Skatt är för övrigt häftigt att betala och tycker man inte det, eller bara är osolidarisk i största allmänhet, så kan vi piska folk som inte vet sitt eget (och kollektivets) bästa med tvångssolidaritet.
Skatten är som bekant ett tvång oavsett vad man anser om nödvändigheten av den uppbörden, då kan solidariteten gott också vara det!

Tanken på svensk solidaritet har bland annat gett oss en massiv bidragsmigration, gangstervälde i socioekonomiskt förfördelade områden där bidragsmigranterna uppehåller sig och även annorstädes. Den svenska tanken på solidaritet och att alla ska med har gett oss ett av världens mest perversa utbildningssystem, en sjukvård i fritt fall och vuxna människor som på fullt allvar protesterar mot klimatförändringar genom att sätta sig på trafikerade vägar.

Det har förvisso gett oss mycket annat också, men idag ska jag ta upp behovet av klimatsolidaritet nu!

Med bidragsmigranter är det enkelt att vara solidarisk. Det är i princip att öppna gränserna och kämpa med näbbar och klor tills de får stanna på vår bekostnad och bara åka till hemlandet på semester.
Klimatfrågan är det värre med. Om man exempelvis förutsätter att koldioxid är skadligt går det givetvis bra att försöka bekämpa den gasen, synd bara att Sverige släpper ut så lite att vår påverkan på totalen blir försvinnande liten.

Om det nu är så att koldioxid är skadligt för klimatet är det sålunda en klen tröst för sydeuropéerna att vi i Sverige minskar utsläppen av densamma. De pinas likt förbannat av sommarvärmen i sina hemländer hur vi än kämpar och står i här i Sverige.
Lösningen borde rimligtvis vara att klimatfantasterna flyttar till Sydeuropa och är solidariska på plats!

Någon särskild nytta kommer de givetvis inte göra. Men här i Sverige blir vi i alla fall av med dem och slipper deras klagolåt. För klimatfantasterna själva är det självklart ett lyft att få vara solidariska lokalt ungefär som de är solidariska mot världens alla folk här i Sverige, fast på plats i utlandet.

Det finns givetvis en sak som talar emot mitt förslag om klimatsolidaritet nu. Vad har exempelvis spanjorer eller greker gjort för ont för att behöva dras med svenska klimatfantaster? Man kan tycka att de folken säkerligen har nog med jobbigheter att tänka på förutom hysteriska svenskar som gapar om jordens undergång i eld och svavel!

Jag tror att man tänker fel om man resonerar i de banorna. Jag känner greker och spanjorer som frejdiga människor med lätt till skratt och god humor.
De kommer nog till största delen se de humoristiska i det hela och kunna glädjas åt tokiga svenska sillmjölkar som gör bort sig. Om så inte blir fallet får de väl skicka dem vidare, givetvis under förutsättning att klimatfantasterna inte torkat bort eller brunnit upp innan.
Vi vettiga människor som är kvar i Sverige kan under tiden se till att befästa gränserna så att de åtminstone inte kan komma tillbaka hit.

Jag ser framför mig hur rörelsen Klimatsolidaritet NU, bestående av lätt rödbrända svenskar, sprids över världen i akt och mening att ställa till rätta och lära ut den riktiga värdegrunden, den svenska.
Har vi riktig tur kommer en god portion av dem tillslut hamna i Afghanistan och ta sig an den ultimata utmaningen, talibanerna i pyjamas!

Om det inträffade skulle resultatet kunna bli riktigt intressant. Frågan är bara om flyktingströmmarna till Sverige skulle öka ytterligare? Jag tror nämligen inte att ens de mest förhärdade av muselmaner kan stå ut med fundamentalistiska svenska klimatfantaster…

Sist men inte minst, jag står fast vid att Nato inte är för oss och att Swexit bör ske per omgående, helst redan igår!