Göra Kaos

Göra Kaos 1

Enligt Miljöphascisterna ska man ”göra kaos med alla som står i vägen för klimaträttvisa”.

Att partiet använder den formuleringen förstås lättast i ljuset av deras opinionssiffror. De är inget att hurra åt precis, och desto otrevligare blir läsningen för kärntrupperna ju närmare valet man kommer.
Det är av nöden tvunget att appellera till nya jungfruliga väljargrupper. Eftersom partiet förstått att med de lärde talar man latin och med bönder på bönders vis, så får språkbruket justeras något litet.

Vi får anta att det suttit långt inne. MP har länge förfäktat uppfattningen att Sverige de senaste årtiondet, kanske ännu längre än så, formligen översvämmats av högutbildat folk.
Alla med någorlunda intakt verklighetsuppfattning har givetvis förstått att så inte riktigt varit fallet. Ur det perspektivet är det givetvis gott att MiljöPhascisterna vaknat till.

För oss som inte riktigt begriper vad begreppet ”göra kaos” innebär är det en tröst att så kallat alternativa media, i detta fallet Fria Tider, gör sig omaket att förklara saken.

Fria Tider hänvisar till en person kallad ”Laserturken” som 2010 gjorde succé med en inspelning på You-Tube. Fria Tider skriver: ”I ett uppmärksammat reportage i norsk tv förklarade Laserturken, en Malmöarab, vad uttrycket innebar: att klippa av tungan och öronen på motståndaren och sedan lämna över honom till polisen ”utan huvud”.”

Med andra ord den behandling man kan vänta sig av vilken dussinterrorist som helst från främre Orienten.
Självklart är det så att MiljöPhascisterna, som av princip anser den civilisation som resten av oss håller för högst och bäst är tråkig, dum och genomsyrad av vithetsnormer, tycker att det låter som ett lämpligt sätt att hantera sina meningsmotståndare.

Men man får kanske utgå från att det varken är bråkrören eller de andra högdjuren inom partiet som ska exekvera klippandet och dekapiterandet. Sannolikt överlämnas det rent praktiska till snabbt uppsatta kommandon av gossar från ”urten”.
De mer intellektuellt lagda får stå för listorna med namn som ska befrias från detta jordeliv. Själv får jag, i all vänlighet, påpeka att jag snart flyttar och sålunda byter adress. Se till att uppdatera så inga oskyldiga råkar illa ut!

Eller så kan höga vederbörande MiljöPhascister se till att vårda sitt språk och försöka göra sitt till för att hyfsa debatten. Risken för att åka ut ur riksdagen minskar inte nämnvärt om man gör det, men man slipper att framstå som kompletta fåntrattar.

MiljöPhascisternas problem, om de nu inte begriper det själva, är att i princip ingen tycker att de har någon som helst relevans.

Folket ute i de så kallat ”särskilt utsatta” områdena är dessutom räddningslöst förlorade för dem. De har nog med sina korankravaller och projekt ”Kalifat Sverige” att fundera över. Det är också ett oomkullrunkeligt faktum att de med tanke på sitt ursprung inte säger nej till några graders uppvärmning på sina nya breddgrader. Klimatfrågorna är för dem totalt underordnat allt annat.

Rent teoretiskt kan man tänka sig att redan övertygade tycker att språkbruket låter ”nytt, fräscht och spännande”.
Man ska dock komma ihåg att samma personer mer än gärna limmar fast sig på vägar och hyllar menskonst. Det är med andra ord inte de skarpaste knivarna i lådan vi talar om. Att låta sig övertygas av dem gör ingen människa vid sina sunda vätskor.

Vad MiljöPhascisterna möjligen lyckas åstadkomma är att putta oss närmare en förödande eruption av blodiga våldsamheter.
Det kan nämligen tänkas att människor med kort stubin tar bråkrören på orden och bestämmer sig för att gå till direktaktion. Miljö- och klimatrörelsen har varit på väg dit ett bra tag nu, det borde bråkrören förstå vid detta laget och välja sina ord därefter.

I god klassisk liberal anda uppmanar jag till lugn. Eftersom jag trots min kända antiteism erkänner att västerlandet till stor del bygger på kristna traditioner och värderingar vill jag säga följande till mina läsare: Kasta inte första stenen, men var redo att kasta tillbaka på den som slänger den!