Framtiden!

Framtiden! 1

God fortsättning på er allihopa och njut så länge det varar! Eder riksdagskandidat har på oklart sätt kommit över en dagboksanteckning från 1 januari 2122!

VOV¹ Dagbok

Vi skriver nu 1 januari 2122 och jag har precis vaknat och tagit dagens boosterdos av vaccin. Tyvärr fungerande inte mitt bank-id för inloggning och registrering på det lokala internätet, kanske har antivaccinationsguerillan genomfört ett nytt attentat?  Att de inte kan förstå att hela samhället bygger på dagliga registreringar och uppdateringar av vår hälsostatus? Vad är det som är så svårt att fatta, tänk om man behöver sjukvård exempelvis, hur ska sjukvårdspersonalen kunna veta om man är tillräckligt frisk och vaccinerad för att få komma in på vårdcentralen eller sjukhuset om vi inte kan registrera vår vaccinationsstatus?

Antivaccinationsguerillan är ett typiskt exempel på avskyvärda människor som bara tänker på sin individuella frihet istället för kollektivets hälsostatus!

Resten av helgen kan jag alltså inte köpa någon mat eftersom jag räknas som ovaccinerad!
Jag hoppas verkligen att jag kan efterregistrera mig hos Myndigheten för Efterregistrering och Nya Sociala poäng (MENS) på måndag!

Annars var nyårsafton mycket bra. Jag jobbade tillsammans med en godkänd vän som har nästan 10 000 sociala poäng! Hen och jag tillbringade hela dagen med frivilligarbete utanför vår lokala statliga livsmedelsdepå. Vi förvägrade ett flertal ovaccinerade, inklusive barnfamiljer, sina matransoner eftersom passen inte var i sin ordning.
Maten de skulle ha skänkte vi senare till medlemmar ur den lokala klanen som tack för deras beskydd.

På kvällen brände vi tillsammans med flera andra upplysta ner en svartklubb där antivaxxare samlas för att utleva sina perveterade lustar utan kroppskondom och skyddsmask! Givetvis med minst 1,5 meters avstånd mellan oss.
Vid 12-slaget läste vår attackfeministiska translesbiska henbiskop nyårsbekännelsen: ”Du skall alla gudar hava förutom mig, helgat varde inte hens namn. Låtom oss boosta i en evighet, Insha’Allah!”

Eftersom internätet inte fungerar (tack för det antivaccinationsguerillan!) och jag i teknisk mening är ovaccinerad kan jag inte gå till gymmet. Telefonen fungerar inte eftersom jag i teknisk mening är ovaccinerad. Inte ens min godkända vän med nästan 10 000 sociala poäng vill sannolikt ha med mig och göra om hen kommer hit, eftersom jag i teknisk mening är ovaccinerad.

Givetvis känns det jättebra att samhället skyddar både mig och andra eftersom jag i teknisk mening är ovaccinerad. Jag undrar hur folk gjorde för 100 år sedan när dödsmördarviruset var helt nytt? För att känna till sådana saker måste en person ha minst 20 000 sociala poäng, har jag hört. Jag funderar på att gå med i Vänsterns Miljöphascistiska CenterSocialdemonkratiska ModeratKristna Sverigedemokratiska parti för att kunna samla ihop så många poäng! Synd att jag inte har en examen från Södertörns GenusHögskola, det hade hjälpt till lite!

Mina nyårslöften ska vara att ta minst 10 virusprover om dagen. Att minst 2 gånger i månaden delta i grannsamverkan mot smittskyddssabotörer och så ofta jag kan pådyvla oupplysta individualister mina tankar om kollektivets bästa.
Vidare ska jag tillsammans med mina grannar starta en värdegrundscirkel och aktionsgrupp för mer menskonst i grannskapet. Min semester ska jag ägna åt att studera och dokumentera våra största och vackraste vindkraftverk i det som förr kallades landsbygden (det är svårt att tänka sig att folk verkligen bodde där, hur kunde dom?).

Nu får jag sluta eftersom det verkar som min granne hostar och nyser. Enligt lagen om envarsingripande mot potentiella smitthärdar har jag alltså rätt att avlägsna hen från livet i akt och mening att skydda mig själv och omgivningen från smittsam sjukdom. Minst 2000 sociala poäng får man också även om det inte är det viktigaste i sammanhanget! Jag måste be min andra granne hjälpa mig dokumentera det så att det klart framgår att jag var den som genomförde hjältedådet. Det ska nog gå bra eftersom hen i förtroende sagt mig att hen har kört en bensindriven bil för 20 år sedan. Att hen vill att det kommer ut till allmän kännedom nu när allt bensindrivet är förbjudet kan jag inte tänka mig. Det kostar minst 30 000 sociala poäng och 4 till 5 års omskolningsläger!

  1. VOV står för Vaccin och Värdegrund och är den av staten enda godkända hälsningsfrasen sedan det 57 SARS-CoV-2-utbrottet år 2072.