Fem Procent

Fem Procent 1

1947 uttalade sig det amerikanska motorcykelförbundet efter våldsamma bråk mellan bikers i USA att 99 procent av deras medlemmar var laglydiga medborgare.
De inte så laglydiga började kalla sig 1-percenters. Den som vill och vågar kan gå fram till en medlem i Hells Angels eller Bandidos och konstatera att de har 1%-symbol på västen.

Kanske är det nu dags för oss som av vitt olika skäl aktivt väljer att avstå vaccination mot förvarande dödsmördarepidemi att börja bära en 5%-symbol?
Anledningen är en artikel i SvD där Anders Tegnell uttalar att; ”Egentligen finns inget annat mål än att 100 procent av de som kan ska vara vaccinerade”.
Lite längre ned texten uttalar sig VD:n för opinionsföretaget Novus och menar att det inte ska vara omöjligt att 95 procent av den svenska befolkningen att ta alla nödvändiga sprutor, om det nu blir två, tre eller ännu fler.

Återstår alltså de förtappade 5 procenten. Vi som får stå där med skammen att vara beroende av det immunförsvar gud skapade oss med (om man nu tror på skapelseberättelsen) och vetskapen om hur osolidariskt vi beter oss!

I Sverige kan jag dock tänka mig att vaccinationsgraden hamnar något högre än 95 procent. Vi lever ändå i ett land där regelefterlevnaden med enkla medel kan göras extremt hög med små medel. Idag när jag besökte min lokala livsmedelshandlare noterade jag till exempel att majoriteten av dem som inte behövde scanna kvittot efter att ha betalt i självscanningen gjorde det ändå, trots att grinden stod öppen.
De psykologiska mekanismerna bakom detta beteende är enkla att förstå. Människor är helt enkelt livrädda att göra fel och stå där med skammen att bli påkomna.
Står det att man ska scanna kvittot gör människor det hellre en gång för mycket än en gång för litet.

I SvD hade man ytterligare ett reportage kring vaccinationsproblematiken. Ett antal register hade på uppdrag av tidningens reportrar samkörts och täckningsgraden av vaccinationsprogrammet befanns i stort överensstämma med kända etniska och socioekonomiska faktorer. Eller för att uttrycka sig på ren svenska, där klaner från främre orienten styr och ställer ger folk fan i att vaccinera sig.
I min egen hemstad Halmstad har man kraftsamlat med information i det icke så etniskt diversifierade bostadsområdet Andersberg, samma område där en förbrödrande kulturfestival slutade med skottlossning.

Vad gäller vaccination i icke så etnisk diversifierade områden är det dock mycket enkelt att lösa. Samhället sätter helt enkelt upp mobila vaccinationscentraler. vid behov skyddade av beväpnade vakter, och hotar vid vite av förlorat uppehållstillstånd, socialbidrag, sjukersättning och vad man nu kan hitta på folket därstädes till vaccination.
Kan man ordna med vaccinationspass till lättskrämda etniska svenskar går det nog bra att koppla upp sig mot många andra register och spärra folks utbetalningar alternativt beställa flygbiljetter till deras ursprungsländer. Det verkar för övrigt så att Talibanerna (eller om det ska vara Bananerna?) i Afghanistan fått lite snurr på den civila flygtrafiken på Kabuls flygplats. Där kan man lämpa av en del motsträviga vaccinationsvägrare från orten.

Alternativt kan dessa i det svenska samhället suboptimalt integrerade vaccinationsvägrarna ta möjligheten och närma sig de av oss i samhället som är etniska svenskar för att söka stöd i sin utsatthet. Kravet från vår sida är att ni beter er som folk. Ni kommer finna att allt blir mycket enklare när man skaffar ett jobb, talar svenska, inte drömmer om muhammedanskt världsherravälde och inte klär sig som enmanstält. Passar inte det så är det lika bra att dra någon annanstans!

I Expressen kan vi läsa om det ”moderata stjärnskottet” Oliver Rosengren, blott 29 år gammal, från Växjö. Han har nu bestämt sig för att göra undertecknad sällskap till riksdagen 2022 och går ut hårt med att han vill se ”röda linjer mot SD”. Det är populärt med röda linjer numera, särskilt mot SD.
Jag skulle med tanke på Oliver Rosengrens inställning till fördelning av sjukvårdsresurserna under förevarande dödsmördarepidemi snarare vill kalla honom för det ”moderata stolpskottet”.

Han har på fullt allvar föreslagit att ovaccinerade själv ska få bära sina kostnader för intensivsjukvård. Vilket givetvis avslöjar honom som den erbarmliga populist han är. Ett intellektuellt lågvattenmärke som det ska bli mig nöje att läsa lusen av under de bataljer vi kommer utkämpa mot varandra i kammaren.

Snart är det som sagt val igen. Vill ni ha en 5-procentare i riksdagen som står upp för er rätt att välja själva, oavsett vilka motiv ni har, så lägger ni er röst på Klassiskt liberala partiet och undertecknad.
Vill ni fortsätta och välja in ryggradslösa opportunister från de andra partierna väljer ni någon ur deras rika flora av karriärister.
Valet är ert!