Dika ut våtmarker!

Dika ut våtmarker! 1

Jag ställer mig helt och fullt bakom att dika ut våtmarker i akt och mening att skapa sämre livmiljö för nilfebermyggan som nu har konstaterats i Halland. Myggan kan bära på West Nile-viruset, som i sällsynta fall kan ge dödlig hjärn- eller hjärnhinneinflammation. Att dika ut vårmarker har vi för övrigt ägna oss åt i evinnerliga tider. Annars skulle vi inte haft möjligheten att odla grödor och få bete till våra djur. Våra förfäders hårda slit har gett oss det vackra kulturlandskap vi har idag.

Tyvärr tycker inte alla som jag. ”Aktionsgruppen”, eller om det ska vara kulturvandalerna, återställ våtmarkerna arbetar stenhårt på att göra som deras namn säger, återställa våtmarkerna.
Eller arbetar stenhårt och stenhårt, i praktiken så gör de livet surt för bilister och vandaliserar konst. Min gissning är att de kommer fokusera på konstvandaliseringen eftersom det ger en större momentan medial effekt. Även notoriska socialister måste tänka på kostnadseffektiviteten!

Vi kan förövrigt förvänta oss fler snyftreportage i framtiden om fängelsestraff och hur ”aktivisterna” förskjuts av släktingar, vänner och bekanta som inte orkar ha med dem att göra.
Media har dels billiga poänger att hämta hem, men också aktivistiska journalister och ett tvång från statsmakten att rapportera rätt om de är det minsta skattefinansierade.
Det sistnämnda är en orsak till varför staten och media ska ha absolut vattentäta skott mellan sig, ingen media ska vara finansierat eller understött av våra skattepengar!

Vi går en långa och varm sommar till mötes i klimatfrågan. Har vi riktig tur kanske MiljöPhascisterna får riktigt spader och börjar yra om att extrainkalla riskdagen för att debattera frågan, det funderade man på så sent som förra året när kvicksilvret stack uppåt under ett par dagar.
Tyvärr jobbar jag nästan hela sommaren, någon måste betala för tokerierna också. Sålunda ska det till en riktig bondtur att jag, om riskdagen extrainkallades för att lagstifta mot eller för klimat (hur det nu skulle gå till), skulle kunna åka upp till Stockholm för att limma fast mig i riskdagskammaren.

Vi noterar också att ett av MP:s bråkrör, Per Bolund, planerar att säga tack och hej. Det bäddar för att ivriga tronpretendenter måste börja positionera sig.
Det finns givetvis inget bättre sätt att göra det än en furiös inställning i klimatfrågan. Partiet måste självklart hänga på trenden att bli mer och mer militanta för att anses tillräckligt relevanta.

Allt som allt kan det bli katastrof av hela alltet. Snart nog tycker inte våra nuvarande aktionsgrupper, exempelvis den som vill ”återställa” våtmarkerna, att det räcker med att göra livet surt genom att reta bilpendlare och förstöra konst.
Då står vi där med terroraktioner där de aktivt försöker ta förhatliga motståndares liv. Vi kan redan nu gissa oss till vad alla politiker och byråkrater kommer säga om det.
– Vi såg det inte komma…

Så se till att njuta medans ni kan. Snart nog lär vi som tycker annorlunda än det stora och mycket lättskrämda kollektivet också se oss om över axeln efter mordiska klimatterrorister…