Avtryck

Avtryck 1

Visst är det så att undertecknad gör avtryck i etablissemanget.

På något annat sätt kan jag inte tolka att jag får mig en dänga av skribenten och författaren Thomas Engström. På X uttrycker han följande djuphet om mina alster; ”Ska du då aldrig hålla käften, mopsjävel”.
Föga förvånande uttalade han sig om min förklaring till vaför Putin älskar EU. Som bekant avslutade Thomas sin samarbete med Aftonbladet kultur i april 2022 i protest mot deras publicering av ”Putinvinklade alster”.

Omedelbart slås jag av tre saker. För det första, borde inte hans uttalande om mina aktiviteter avslutats med ett frågetecken? Som den ordsmed han tydligen skall vara bör det falla sig naturligt då han helt uppenbarligen ställde en fråga!¹
För det andra att han precis som många andra på den kollektivistiska sidan uppenbarligen får tokslag så fort någon försöker analysera varför Putin agerar på ett visst sätt.
För det tredje att mina alster får större spridning än man tror och definitivt gör avtryck i etablissemanget, undantagsvis tycks fernissan klackelera och någon får tuppjuck.

Det intressanta i sammanhanget är givetvis att det tycks finnas ingångar att påverka. Det får anses bevisat att min taktik med uthålliga publiceringar av allskönt mellan himmel och jord fungerar likt droppen som urholkar stenen. Jag tycker att det är något som fler ska försöka sig på.

En sak är tämligen säker, det är svårt att utmana skattefinansierad och därmed statskontrollerad media. Men vi får inte heller glömma bort att någonstans måste motståndet börja och hållas igång. Precis som våra motståndare måste vi vara uthålliga och sprida våra tankar, att börja som en finne i etablissemangets rumpa är en god start.
Jag uppmanar därför andra att regelbundet sprida sina alster för att kunna hålla lågan brinnande. Fler än undertecknad borde kunna göra avtryck!

  1. Borde inte denna mening avslutats med ett frågetecken? Svaret är nej eftersom den konstaterar ett faktiskt omständighet.